Корнелия Нинова осъди Борисов: Парите, които ще ми даде, ги дарявам на дете с увреждания! (виж тук)

Корнелия Нинова осъди Борисов: Парите, които ще ми даде, ги дарявам на дете с увреждания! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова обяви съдебната си победа над Бойко Борисов!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова развя знамето на победата. Преди броени часове тя оповести публично, че е осъдила премиера Бойко Борисов за клевета.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова осъди Бойко Борисов за клевета – набедиха я, че е била член на СДС навремето

Причината е твърдението, че Нинова е била член и активист на СДС навремето. Ето какво заяви лидерката на столетницата пред цяла България, предаваме думите й без редакторска намеса:

„Излезе съдебното решение по делото ми срещу Бойко Методиев Борисов. И е време сега аз да задавам въпроси:

Питам всички, които твърдяха, че съм била член, активист на СДС и костовист, какво ще кажат сега за мотивите на съда. Цитирам: „Липсват данни ищцата Корнелия Нинова действително да е била член на СДС“.

Питам онези, които ме наричаха „госпожа Лъжа“, какво ще отговорят сега на мотивите на съда, че това се отнася за жена политик, но не може да бъде доказано, че се отнася конкретно за мен.

При тези мотиви съдът отхвърля иска ми , защото счита, че не съм обидена. Уважавам решението на съда, но ще упражня законното си право да го обжалвам.

Що се отнася до присъдената ми сума, която Борисов трябва да ми заплати, дарявам я на дете с увреждания“, взриви мрежата Корнелия Нинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар