Християн Гущеров пръска цяло състояние за неродения си наследник

Християн Гущеров пръска цяло състояние за неродения си наследник
5 (100%) 1 vote

Наследникът на Християн Гущеров и Светлана Василева ще се появи на бял свят през месец март

Християн Гущеров е на седмото небе от щастие, откакто знае, че ще става баща. Това е най-голямата му мечта. И ето че Светлана Василева успя да я сбъдне.

Блондинката най-после ще го дари с детето, с което Мария не успя да го дари. Според слуховете, липсата на наследник е една от причините за разлъката между фолкаджийката и милионерския наследник.

Досега нито Светлана, нито Гущеров е обявил официално новината, че семейството им ще се увеличи с още един член. Но вестта за бременността на госпожа Гущерова вече е публична тайна. Двамата крият от суеверие, че ще стават родители. Най-вече Светлана се притеснява, че лоши хора може да навредят на нероденото им дете.

Но въпреки, че са суеверни и двамата са се заели с подготовката на детската стая. В именито на Гущерови тече усърден ремонт. Щастливият баща подготвя детската стая.

За една детска стая са необходими около 10 000 лв – за ремонт и обзавеждане. Но Гущеров ще пръсне много повече, тъй като иска да осигури всякакви глезотии за наследника си. Гущеров Трети ще живее в невиждан лукс. Според мълвата, наследникът на Християн ще е от мъжки пол, пише „България днес“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар