Наследникът на Християн Гущеров ще живее в лукс

Гласувайте за статията
Тузарска стая за 10 бона за бебето на Светлана и Християн Гущеров

В приказен лукс ще живее бебето на Светлана и Християн Гущеров – пише в. „България днес“. Първородният син на бизнесмена и бившата плеймейтка ще се роди чак през март догодина, но вече тече трескава подготовка за идването му на бял свят. Богатият му татко са се захванали с ремонта на стаята, като искат нищо да не липсва на малкия юнак – отбелязва изданието.

Първоначалните финансови планове сочат, че са необходими поне 10 бона за обзавеждането на стаята, в която да живее момченцето. Покрай глезотийките и допълнителния лукс цената можело да скочи няколко пъти, тъй като младото семейство са решили да не пестят пари, щом става дума за наследника им. Новороденото ще е трето поколение от фамилията Гущерова, които увеличиха популярността си през последните години.

Светлана и Християн Гущеров дълго време криха бременността на блондинката. И макар още да няма официално потвърждение от тях двамата, вече е публична тайна, че ще си имат наследник. Те са решили да крият добрата новина от чисто суеверие, че някой злобен човек може да им завиди и да ги урочаса.
Да има дете е една от най-големите мечти на Християн Гущеров. Нещо, което не можа да му се случи по време на първия му брак с певицата Мария – коментира в заключение изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар