Няма празно: Кали забрави Влади, забърса нюйоркчанин!

Няма празно: Кали забрави Влади, забърса нюйоркчанин!
5 (100%) 1 vote

Кали забърса ново гадже, отново бизнесмен!

Кали се радва на нов мъж до себе си. Поп фолк дивата явно не може да остане дълго време без мъжко внимание и отново се е впуснала в любовна авантюра. Палавницата показа новото си завоевание на парти в елитен софийски клуб. Това бе първото светско дефиле за мачото на Кали.

Кали

При Кали няма лабаво, не иска да стои без мъж

„Кали показа новия си интимен приятел на купон. Не се разбра откъде се познават, нейните приятели шушукат, че красавецът е с пет години по-малък от певицата и има сериозен бизнес отвъд Океана”,коментират запознати.

Наскоро поп фолк фурията се раздели и с третия си мъж Владимир. Новината потвърди самата тя в интервю.

„Да, разделихме се! Не живея с него отдавна. Не искам да изпадам в повече подробности, защото не ми се говори по тази тема”, отсече Кали. „Чувствам се отлично. Продължавам да си общувам с бившия, но нищо повече. За мен най-важно е децата ми да са живи и здрави”, мъдрува певицата.

Изпълнителката има трима сина от три различни бащи. Въпреки че през лятото двамата с Владимир отпрашиха на Малдивите, за да скрепят връзката си, това не се случи. Преди четири години Кали роди третия си син Александър от Влади, с когото имаха сериозна връзка.

След което двамата много пъти се събираха и разделяха, като казваха, че това скрепява любовта им. Краят обаче е поставен и Галина Иванова, както е истинското име на Кали, вече е свободна жена. Но много скоро след това направи така, че дълго не остана без мъж до себе си.

Певицата смята, че най-важното нещо за нея са децата й. И няма нищо лошо в това да се разделя с бащите им, ако нещата между тях не вървят. Изпълнителката на вечния хит „4-4-2” е още майка на 18-годишния Георги и на 9-годишния Марк.

Въпреки новото си гадже, поп фолк певицата няма много време за купони. Тя е заета с кръчмарски участия, както и с това да коментира в студиото на Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар