Лора Крумова изживява страшен кошмар

Гласувайте за статията

Този въпрос не дава мира на тв водещата

От близкото обкръжение на Лора Крумова издават, че в последните няколко месеца тя изживява страшен кошмар.

Това, което не й дава мира е, че не е изключено да оставят заместничката й Мартина Ганчева за постоянен титуляр, а нея да я освободят от работа. Припомняме, че тъмнокосата журналистка наскоро зае мястото на Лора Крумова, след като тя излезе в майчинство.

Лора Крумова

Този въпрос не дава мира на тв водещата

Мълвата носи, че Мартина Ганчева, е личен избор на шефката на новините в Нова тв – Вяра Анкова. Това пораждало сериозни тревоги у Лора Крумова и вгорчавало безметежните й грижи за малката Мина.

Блондинката си дава ясна сметка, че законът е на страната на родилките. Именно поради тази причина тя е сигурна, че след майчинството ще се върне отново на работното си място. Въпросът обаче е дали обаче ще се задържи дълго на него или ще й намерят цаката да я освободят.

Освен това тя много добре знае, че никой не е длъжен да я върне на същата позиция и със същата месечна заплата. Лора Крумова се притеснява много от това, че може да бъде свалена от екран и да й се наложи да работи като репортер. Дори мисълта, че това може да й се случи, я кара да изтръпва, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар