Лют спор между младоженците Гущерови и Плевнелиеви

Гласувайте за статията

Първото място в класацията е доста оспорвано

Лют спор се заформи между пресните младоженци Светлана и Християн Гущерови и Десислава и Росен Плевнелиеви.

В последното издание на „Мармалад“, Мария Силвестър подреди десетте ВИП двойки, встъпили в брак през изтичащата 2018 година.
Третото място бе отредено на миската Антония Петрова и Ивайло Батинков, които вече са семейство Батинкови. Втората позиция бе отредена на Гущерови, а на призовото място бяха наредени Плевнелиеви.

Плевнелиеви

Първото място в класацията е доста оспорвано

В социалните мрежи обаче се заформи доста интересна полемика. Мнозина смятат, че на Плевнелиеви е отредено призовото място само за да не изглежда така, че семейството на плеймейтка, е изместило президентската двойка.

Според потребителите на социалните мрежи, не Плевнелиеви, а Гущерови са първенците. Именно тяхната сватба засенчи тайното сватбено тържество на Плевнелиеви и то по всички параграфи.

На десето място в класацията се наредиха „Мис България“ Нанси Карабойчева и волейболния национал Драгомир Димитров. Деветата позиция заеха Бен Крос и българската му съпруга Деяна Бонева, които се венчаха насред чеверметата и кебапчетата в Жеравна.

Седмото място бе отредено на Коцето Калки и съпругата му Мартина, които сключиха брак през август. Теди Бургазлиева и Симеон Иванов пък се наредиха на шеста позиция.
На пето място в класацията се наредиха Ирена Милянкова и брокерът на недвижими имоти Никола Чолаков. Под номер четири бяха класирани моделът и риалити звзеда Глория Петкова и съпругът й Методи Велинов, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар