Златка Райкова за Благой Георгиев: Този път открих мъжа за мен! (+Отговора на футболиста)

Гласувайте за статията

Златка Райкова за Благой Георгиев: Той е мъжът за мен!

Златка Райкова проговори за Благой Георгиев. Красавицата призна, че е влюбена и този път е наистина сериозно. Моделката заяви публично, че е силно влюбена и наистина е хлътнала сериозно.

„Той просто е мъжът за мен. Допълваме се във всяко отношение“, заяви още хубавицата. Благой също призна, че я е харесал веднага и отрича категорично да я е крал.

„Отдавна я харесвам, но на никого не съм крал жената. По времето, когато тръгнахме заедно, двамата бяхме свободни“, заяви още футболистът.

Благой има две сериозни връзки зад гърба си и цяла редица завоевания. Спортистът с години имаше връзка с гимнастичката Христина Витанова. Но след като й изневери с братовчедката на Коцето, отново се прибра при нея. Тя му роди син, а две години по-късно двамата се разделиха окончателно. Благо изкара няколко месеца в компанията на ученичката Куини — Алис Николова, която го утешаваше, след като имаше афера с Биляна Димитрова. Последваха няколко свалки с руски красавици, сред които и една от щерките на Абрамович, докато накрая футболиста не акостира при руската Анджелина Джоли.

С Есмер Омерова изкараха заедно няколко месеца, стигнаха до брак, роди им се дете и година след раждането двамата бяха готови да се разведат. „Нямам проблеми с брака, имам проблеми с жената. Оказа се доста ограничаваща и капризна“, коментира той лаконично пред Гала преди раздялата. Към днешна дата Есмер има нова връзка, а очевидно и футболистът също.

Златка Райкова и Благо проговориха за връзката си сн. Нова телевизия

Златка Райкова и Благо проговориха за връзката си сн. Нова телевизия

Доколко ще издържи връзката им със Златка Райкова не е ясно. Моделката е категорична, че двамата се разбират и се допълват от половин дума. Освен това тя е на мнение, че той е човекът за нея, а Георгиев казва същото. Дали обаче любовта им ще изкара поне до Нова година, или тръпката ще се изпари, след като им се наложи да прекарат месец и нещо под един покрив 24 часа, ще видим скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар