Нора Шопова се бори със сериозен проблем

Гласувайте за статията

Бившата манекенка отчаяно се опитва да постигне резултат, но уви

Бившата манекенка Нора Шопова, която понастоящем представя прогнозата за времето в Нова тв, е изправена пред сериозен проблем.

Нора Шопова е споделила с колегите и приятелките си, че всячески се опитва да добави някой и друг килограм към теглото й. За момента обаче резултатът от усилията й, е нулев.

Нора Шопова

Бившата манекенка отчаяно се опитва да постигне резултат, но уви

За разлика от мнозина, които се опитват да отслабнат, то Нора Шопова има точно обратният проблем. И може би мнозина ще си кажат „Да й имам проблема“, но тя отчаяно иска да напълнее. Причината за това е, за да добие по-здрав вид и да стои по-добре на екрана, отбелязва „Уикенд“.

При все, че бившата манекенка поглъща по цял куп калорични храни, при това ежедневно, не е успяла да наддаде дори и грам. По всичко личи, че й е генетично заложено да е толкова слаба и наддаването на килограми няма да е никак лесно. Тя дори отбелязва, че често пъти я питат дали не страда от анорексия.

В заключение Нора Шопова посочва, че за щастие не страда от това сериозно заболяване, а просто си е генетично слаба. По всяка вероятност ще й се наложи да свикне с фигурата си или пък да се довери на екипа от стилисти, които да подбират дрехите й така, че да изглежда малко по-пълна, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар