Готвят сватба в Big Brother: Most Wanted

Гласувайте за статията

По всяка вероятност именно това ще е темата около която ще се завърти интригата

Един от възможните пикантни сюжети в новия сезон на Big Brother: Most Wanted, включва дори и сватба.

Оказва се, че именно около тази тема ще се завърти интригата в новия сезон. Продуцентите възлагат огромни надежди, че именно тази интрига ще възстанови изгубените рейтингови позиции. Припомняме, че ВИП Брадър бе прекратен една седмица по-рано именно заради катастрофално ниския рейтинг.

Big Brother: Most Wanted

По всяка вероятност именно това ще е темата около която ще се завърти интригата

Оказва се, че продуцентите гласят участниците в Big Brother: Most Wanted – Златка Райкова и бившият футболен национал Благой Георгиев, да вдигнат сватба. Както се заговори преди време, двамата са се сгаджосали.

Big Brother: Most Wanted ще стартира тази вечер в 20.00 ч. в ефира на Нова тв. Джизъса и Русата Златка, ще са най-скъпо платените съквартиранти под покрива на къщата.
Мълвата носи, че футболистът плейбой и плеймейтката, са приели офертата на продуцентите на Биг Брадър да заживеят в къщата край Нови хан срещу колосална сума. Оказва се, че пребиваването им в къщата на Big Brother: Most Wanted ще струва на продуцентите 400 хиляди лева.

Едва 50 хиляди от колосалната сума ще постъпят по сметката на плеймейтката. Останалите ще прибере възлюбеният й.
Запознати издават, че продуцентите кроят планове да сгодят двойката в къщата, както направиха миналата есен с Александра Богданска и Даниел Петканов, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар