Драма в семейството на Божидар Лукарски

Гласувайте за статията

Не става ясно дали Ива има друг мъж до себе си

Из коридорите на централата на СДС все по-усилено се носи мълвата за драмата в семейството на Божидар Лукарски.

Според мълвата, Божидар Лукарски и съпругата му Ива, са разделени. Половинката на бившия икономически министър и лидер на СДС – Божидар Лукарски, дори е махнала фамилията му, която бе приела с тире. В профилите си в социалните мрежи, тя вече се представя само като Ива Йорданова.

Божидар Лукарски

Не става ясно дали Ива има друг мъж до себе си

Прави впечатление, че от около една година двамата не са се появявали заедно на публични места. Освен това половинката на Божидар Лукарски престанала да запечатва любовта им в снимки, както правела в началото на връзката им.

Запознати издават, че внезапната раздяла между Божидар Лукарски и съпругата му, идва само две години след пищната сватба, която вдигнаха в Бургас. Приятелите им били изненадани доста неприятно, защото те вече тръпнели в очакване да чуят новината, че двойката е в очакване на първата си рожба.

Припомняме, че Божидар Лукарски и Ива Йорданова се венчаха в присъствието на премиера Бойко Борисов. Сватбата им бе по американски стандарт – в градина с изглед към морето. Церемонията по венчавката води лично кмета на Бургас – Димитър Николов със стихове на Христо Фотев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар