Меган Маркъл претърпя много болезнена операция

Гласувайте за статията

Херцогинята е готова на всякакви жертви, за да изглежда перфектно

Меган Маркъл е живото доказателство за това, че никак не е лесно да си в центъра на вниманието.

Откакто се омъжи за принц Хари и стана херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл не спира да е под светлините на прожекторите. По всичко личи, че вниманието в момента е насочено основно към нея и тя е най-интересния представител на кралската фамилия.

Меган Маркъл

Херцогинята е готова на всякакви жертви, за да изглежда перфектно

На всичкото отгоре наскоро стана ясно, че Меган Маркъл се е подложила на доста болезнена операция. Това стана ясно по време на посещението на херцогинята и принц Хари в Нова Зеландия.

Експерти са категорични, че херцогинята на Съсекс се е подложила на изключително болезнена операция, за да може да се показва спокойно пред хората.
Лекарят Кумар Кунсинам отсече, че когато белегът е с дължина едва 4-5 см., издава, че операцията е била изключително болезнена.

Точно такъв белег лъсна на десния крак на Меган Маркъл. Оказва се, че тя е решила да премахне кокалчето, което е стърчало отстрани при палеца й. Експертът посочва още, че при подобни интервенции е нужно да минат поне три месеца, докато пациентката се върне обратно на високите токчета.

По всичко личи, че Меган Маркъл е готова на всякакви жертви, за да изглежда перфектно до любимия си – принц Хари, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар