Гала се видя в чудо с Ева Веселинова

Блондинката очевидно има много пропуски във възпитанието и образованието си
0

Блондинката очевидно има много пропуски във възпитанието и образованието си

Водещата на предаването „На кафе“ – Гала, се видя в чудо с Ева Веселинова.

За никого не е тайна, че от началото на тв сезона, напористата репортерка на „Господари на ефира“ работи и като ко-водеща в „На кафе“. От кухнята на предаването обаче издават, че Ева Веселинова редовно изправя косите на Гала.

Гала
Блондинката очевидно има много пропуски във възпитанието и образованието си

Както е известно, тя е ко-водеща с още няколко популярни личности. Още от старта на проекта, несъзнателно или не, Ева Веселинова прави гаф след гаф в ефира. Освен това тя не спира да демонстрира несъобразителност и липса на възпитание, отбелязва ХотАрена.

Неколкократно ко-водещата на Гала стана за смях, прекъсвайки останалите коментатори. По този начин тя показва неуважение. Освен това лъсна и ниската й култура, след като не отговори на въпроса: „Кой е авторът на „Хубава си моя горо?“.

Всичко това говори за множеството пропуски във възпитанието и образованието на Ева Веселинова. По този начин блондинката успя да си навлече не само гнева на Гала, а и на останалите хора от екипа.

На 1 ноември, Гала почерпи колегите си с бонбони по повод Деня на народните будители. Ева Веселинова обаче бе единствената, която не се съобрази, че е неприятно да мляска пред зрителите и си хапна съвсем невъзмутимо бонбона. Гала се опита да спаси ситуацията като помоли всички да изчакат да стартира видеото и тогава да си похапнат.

Дори и това не успя да смути напористата репортерка от Сливен и тя дори се опита да каже нещо с пълна уста, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.