Григор Димитров изплака: Изгубих много близък човек

Гласувайте за статията

Тенисистът направи равносметка на изминалия сезон

Несъмнено сезонът е изключително тежък и труден за Григор Димитров, но за съжаление се оказва, че същото важи и в личен план.

За никого не е тайна, че тенисистът не успа да оправдае високите очаквания през сезон 2018. Най-добрият тенисист на България приключи годината с отпадане от осмина финалите на турнира от сериите „Мастърс“ в Париж.

Григор Димитров

Тенисистът направи равносметка на изминалия сезон

Той едва успя да запише 24 победи в 43 мача, като достигна само до един финал – през февруари в Ротердам.
Григор Димитров посочва, че изпраща изключително тежък сезон, в който е минал през редица трудности. Той проговори и за загубата на един от най-важните хора в живота му – дядо му Господин, на когото е кръстен.

Родителите на Гришо успяха да запазят в тайна новината от него през януари, когато той участваше на Откритото първенство в Австралия.
При равносметката на изминалия сезон 2018, Григор Димитров заяви: „Имах контузии и лични проблеми. Загубих важен за мен човек, но тези неща не бива да ме оправдават“.

Той стартира годината на трето място в световната ранглиста. Заради колебливите му изяви обаче, особено през втората половина на сезона, той падна до 19-то място.
Тенисистът определя изминалия сезон като един от най-тежките и трудни за него, но е категоричен, че няма намерение да прави трагедии от това. В заключение той посочва, че всеки човек има спадове, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар