Стоянка Мутафова го закъса сериозно

На актрисата й прилошава и се стига до припадъци
0

На актрисата й прилошава и се стига до припадъци

Легендарната актриса Стоянка Мутафова отново не се чувства добре.

От близкото й обкръжение издават, че през последните дни й се налага да остане прикована за леглото в столичното й жилище.

Стоянка Мутафова
На актрисата й прилошава и се стига до припадъци

При все, че Стоянка Мутафова имала редица участия, се наложило да ги отмени в последния момент заради сериозни здравословни проблеми.
Все още не може да се каже кога актрисата ще се върне отново на сцената и ще зарадва почитателите си. Дори и лекарите не могат да направят прогноза, тъй като са сериозно затруднени с откриването на проблема и не могат да й поставят точна диагноза.

През последните два месеца и половина, Стоянка Мутафова се отдаде на заслужена почивка, отстъпвайки сцената на по-младите си колеги. Във времето за отдих, актрисата решила да мине редица профилактични прегледи.

Най-странното е, че според всички прегледи и изследвания, Стоянка Мутафова е в отлично здраве. Актрисата обаче за съжаление не се чувства никак добре и продължава да й прилошава, а понякога дори се стига до припадъци.

Освен това през последните няколко дни била лишена от апетит и енергия. Тя не само залиняла, а и започнала видимо да отслабва. До леглото й денонощно бди дъщеря й Мария Грубешлиева, която се жалвала на приятели и съседи, че вече изнемогва, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.