Валентин Кулагин: Ваня Костова е вманиачена фанатичка (Вижте още)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин пак оплю Ваня Костова

Валентин Кулагин отдавна излезе от къщата на риалити формата „ВИП Брадър“ по Нова тв, но не спира да плюе по съквартирантите. Докато беше част от шоуто той успя да изкара извън нерви дори певицата Ваня Костова.

Според Кулагин причината Ваня да се изнерви толкова е, че той е разкрил истинската й същност пред зрителите на формата. „Ние всички влизаме в това предаване с нашия авторитет! Нашата работа и талант са нашата визитка. А биография и постижения има не само Ваня Костова. По-важното обаче е какво ще покажем като качества вътре и каква е нашата стойност като Човеци“, казва Кулагин пред „Шоу“.

„Ваня се разкри като изключително неуравновесена, злобна и агресивна. И въпреки че от дете съм възпитаван в духа на уважение към по-възрастните хора, когато разбрах какво представлява тя в действителност, реших да пренебрегна това неписано правило.

Не можем да оправдаваме действията на някой, на всяка цена и безусловно, само защото е по-голям от нас. Даже напротив. Ако един млад човек може да греши, защото няма опит и животът е пред него, то една жена на 60 години няма оправдания за грешките си и лошото си поведение, липса на възпитание и хигиенни навици“, казва Кулагин за Ваня.

Гримьорът казва още, че докато е бил в къщата на формата е успял да разкрие истинската същност на Костова. „За мен тя е една вманиачена фанатичка, която тълкува религията по погрешен начин и използва цитати от Библията, за да обижда и наранява хората, както и като средство да прикрие своята ярост и злоба. Най-големите терористични атаки са дело точно на такива фанатични камикадзета, с погрешна религиозна идеология.

Валентин Кулагин пак оплю Ваня Костова сн. Фейсбук

Валентин Кулагин пак оплю Ваня Костова сн. Фейсбук

Когато виждах Ваня с нож в кухнята, да маже филии при честите й похапвания, винаги съм бил предпазлив и нащрек, защото не знаех какво може да извърши тази обезумяла жена“, казва още гримьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар