Мартина Ганчева преживяла същински ад (Подробности за личния живот на тв водещата)

Мартина Ганчева преживяла същински ад (Подробности за личния живот на тв водещата)
5 (100%) 1 vote

Новата тв водеща в ефира на Нова тв – Мартина Ганчева е преживяла същински ад

Преди да се сдобие с ключовата позиция в Нова тв, Мартина Ганчева е преживяла същински ад. Заместничката на Лора Крумова се е преборила с поредица от тежки изпитания. В основата на тежката й лична драма е сериозен здравословен проблем.

Бившата редакторка на „България Он Еър“ била на косъм от смъртта заради обгазяване. Тя е родом от Русе и като всеки жител на крайдунавския град е била изложена на вдишването на отровното съединение хлор.

Намиращият се в близост завод „Верахим“ в румънския град Гюргево в продължение на години трови жителите на Русе с отровни съединения. Най-висока е концентрацията на веществото хлор, използвано като химическо оръжие по време на Първата световна война, разкрива предаването „Жълтите новини“ по ПИК ТВ.

Заради отровите във въздуха Мартина Ганчева боледувала постоянно. Но за влошаването на нейното състояние семейството й разбрало едва след започнала да получава астматични припадъци.

Тв водещата била в много тежко състояние. Претърпяла 3 операции и лекарите едва я спасили, допълва изданието.

Както вече стана ясно, Мартина Ганчева ще замества Лора Крумова, докато тя е в майчинство. Но според мълвата, русокосата тв водеща трепери от колежката си. Лора Крумова се страхува, че Мартина Ганчева ще я измести от ефир и в един момент ще се окаже, че тя е останала без работа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар