Коя е сестра Кая Райкова от „Откраднат живот“?

Коя е сестра Кая Райкова от „Откраднат живот“?
4 (80%) 2 votes
Младата актриса Неда Спасова трудно излиза от образ

Актрисата Неда Спасова е едно от новите попълнения в шестия сезон на лекарския сериал „Откраднат живот“ – пише в. „Уикенд“. Красавицата от Враца влиза в ролята на сестра Кая Райкова – амбициозно момиче, което бързо пленява героите на Юлиан Вергов и Владо Карамазов. В реалния живот Неда е успяла да се сприятели с тях и твърди, че за нея е удоволствие да работят заедно.

„В началото много се притесняват от партньорството си с Карамазов и Вергов, както и с Владо Пенев – не знаех как ще ме приемат, защото са актьори, доказали таланта си. За щастие, те се оказаха напълно нормални хора и много ми помогнаха да се отпусна. Сега си давам сметка защо са толкова известни и защо хората наистина ги харесват“ – твърди екранната Кая Райкова.

Въпреки че младата актриса набира популярност, по улиците все още не я разпознават. Тя твърди, че на екран изглежда по-различно, защото слага много грим, но иначе залага на натуралния външен вид. Носи предимно дънки, не се притеснява да излезе от къщи дори по анцуг (все пак е от Враца :), а зрителите на сериала не са свикнали да я виждат по този начин.
Неда Спасова спортува от малка и така поддържа елегантната си фигура. Тренирала е волейбол, плуване и лека атлетика, а сега редовно ходи на фитнес.

Сестра Кая е изключителна красавица

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар