Разкриха участниците в Биг Брадър ол старс (Ето кои влизат в шоуто)

Гласувайте за статията

Ники Кънчев, Азис и Алекс Сърчаджиева разкриха кой влиза в Биг Брадър ол старс

Новите участници в Биг Брадър ол старс вече са известни. Ники Кънчев, Азис, Алекс Сърчаджиева разкриха част от участниците във формата. Шоуто ще започне до дни, а до последно имената на състезателите се пазеха в тайна.

Сигурният доскоро фаворит на публиката Станимир Гъмов гарантирано влиза в шоуто. Заедно с него прага ще прекрачи още и Емануела. Едва ли ще е изненадващо, но този сезон с тях ще се състезава и Джулиана Гани. Чаровницата може и да не се ожени в шоуто като кумицата си Алекс Петканова, но е много вероятно да се разведе там, по примера на Емануела.

Златка Райкова, Жени Калканджиева, Благой Георгиев са другите имена, които тв водещите издадоха. Очаква се в предаването отново да се озове Дани Петканов, но без любимата си Алекс обаче. Миглена Каканашева също се спряга сред участниците, но нейната фамилия не бе спомената от водещите. Стойко Сакалиев също влиза в шоуто. Футболистът отдавна не се е появявал в предаването, но явно тази година ще бъде част от шоуто.

В социалните мрежи залагат, че в шоуто ще влезе също и шеф Петров, Албена Вулева, както и Златка Димитрова. Последната обаче е малко вероятно да се включи във формата, тъй като е заета с мъжа и детето си.

Що се отнася до победителите от предишни формати, досега се спрягаше главно името на Джино. Малко вероятно е обаче той да се върне в шоуто, след като го спечели два пъти. Възможно е обаче в шоуто да влязат и няколко спортни звезди, както и някоя местна балканска знаменитост.

Ето кой влиза в Биг Брадър ол старс сн. Фейсбук

Ето кой влиза в Биг Брадър ол старс сн. Фейсбук

Преди години в предаването участие взеха македонската манекенка Цеце Орешкова, както и победителят на Биг Брадър в Македония – Лестер. Последният дори спечели шоуто и си тръгна като победител.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар