Лора Караджова откри истинската любов (Вижте още)

Гласувайте за статията

Лора Караджова лудо влюбена

Лора Караджова откри истинската любов. Певицата отново лети на крилете на любовта. Лора, която бе изгонена в сряда от къщата на „ВИП Брадър“, има бурна връзка с роден диджей. Мачото Марсел Рохас е завъртял яко главата на щерката на Данчо Караджов, пише „България днес“. Лора е луда по новия си и признава, че много тежко прекарва дните без него в шоуто.

Марсел се появи в къщата на риалити формата при своята любима с роза в ръка при една от мисиите на Големия брат. Щом го видя, Лора остана без думи и веднага тръгна да го прегръща и целува. Щерката на Данчо Караджов и Марсел са заедно от няколко месеца. Певицата намира утеха в диджея, след като се раздели с бащата на детето си Валентин Савов.

„Много съм влюбена! Щастлива съм, че намерих моята половинка и пожелавам на всеки да си я намери“, призна певицата.

Първоначално Лора само флиртува с музиканта. Тя не иска да се впуска в сериозна любовна авантюра, но Марсел я кара да се чувства по различен начин. Караджова бързо хлътва по диджея, който винаги успява да я изненада със скъпи подаръци.

Лора е доволна от участието си в риалити формата. Тя не иска да влиза в конфликт с останалите съквартиранти в къщата, защото е била предупредена от баща си да внимава много с поведението си. Затова Лора предпочита да мълчи.

Най-лошият спомен на Караджова в къщата на „ВИП Брадър“ е бил, когато Валентин Кулагин развали тортата за рождения ден на детето й. „По-лош човек от него не съм виждала“, каза Лора.

Лора Караджова се залюби с диджей сн. Фейсбук

Лора Караджова се залюби с диджей сн. Фейсбук

На няколко пъти, докато беше в къщата, гримьорът сравни певицата с Гери-Никол, което много я издразни, но дори тогава тя запази спокойствие и не влезе в конфликт с него. Караджова и Гери-Никол имат стара вражда отпреди години и все още когато се видят на участие се подминават без да се поздравяват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар