Мира Добрева и Жоро Торнев изглаждат недоразуменията в брака си (Вижте как)

Гласувайте за статията

Мира Добрева и Жоро Торнев подобряват отношенията си на почивка

Мира Добрева и Жоро Торнев подобряват отношенията си на почивка. Тв водещата беше изгонена от риалити формата по Нова тв „ВИП Брадър“ на крачка от финала. Мира преживя доста в къщата и сега след като излезе заминава на почивка чужбина със съпруга и децата си.

„Днес заминаваме с Жоро и децата за чужбина, но не искам да издавам къде. Имам нужда да се отдалеча от всичко и да си почина емоционално“, казва Мира, пише ХотАрена, цитирайки „Телеграф“. Журналистката разголи душата си в къщата на риалити формата и дори сподели, че мъжът й Жоро Торнев й е изневерил, и то не веднъж.

В студиото Торнев защити своята съпруга, но не скри, че е доста изнервен от това, че Мира е говорила за изневерите му в национален ефир. „Беше ядосан малко. Дори когато се прибрахме, ме попита: „Е, добре де, защо каза, че съм ти изневерил?“. Тогава аз го попитах: „А ти защо ми изневери?“, споделя Добрева. „Беше малко изнервен от всичко, но му мина. Просто в студиото си е изпуснал нервите“, допълва тв водещата.

Във „ВИП Брадър“ Мира сподели моменти от трудното си детство, но каза още, че й липсва любов. „Липсва ми любов и съм му го казвала на Жоро. Той  ми казва, че ми е дал всичко – живота си, децата. Истина е. Просто аз искам да ме гушка и целува повече. Такава съм си и ми липсват тези неща“, разкри Мира в мисията на Големия брат да вземе интервю сама от себе си.

Мира Добрева и Жоро Торнев изглаждат отношенията си на почивка сн. ХотАрена

Добрева споделя също, че е трябвало да си тръгне от шоуто, защото то е прекалено скандално за нея. Но в къщата на „ВИП Брадър“ тя е преоткрила себе си и е стигнала до извода, че има здрава психика и силен характер. Преди да влезе в шоуто, Мира се е мислила за по-лабилна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мира Добрева и Жоро Торнев изглаждат недоразуменията в брака си (Вижте как)”

  1. Ани Игнатова

    Ное. 03. 2018

    Мира Добрева е просто една хистеричка.Трябва доста да поработи върху вътрешното си Аз!Един енергиен вампир! Цял живот ще хленчи и мрънка скрита зад миливидното си личице.Жена на 45 години трябва да знае коя е и каква стойност има.За сила на характера и дума не може да става.Интересно ако съпругът и не стои зад нея ,коя щеше да е тя.Тежко му !Но да му е жива и здрава!

Добавете коментар