Виктор Николаев изчезна мистериозно от ефир

Виктор Николаев изчезна мистериозно от ефир
5 (100%) 2 votes

Виктор Николаев отново изчезна мистериозно от ефира на Нова тв

И днес екранната колежка на Виктор Николаев се появи сам в ефир. Отсъствието на тв водещия учуди зрителите пред малкия екран. Блондинката откри сама предаването. По-късно към нея се присъединиха Богомил Грозев и Николай Василковски.

Аделина Радева не обели и думичка за отсъствието на колегата си и не стана ясно каква е причината той да не се появи в ефир.

Преди няколко месеца Виктор Николаев отново изчезна. Тогава той отсъства 3 седмици. И въпреки, че Радева не разкри веднага каква е причината за отсъствието му, по-късно стана ясно, че колегата й отсъства поради здравословни причини.

Наложило се той да постъпи по спешност в болница заради бъбречна криза. Камък в бъбрека го извади от строя за почти месец. Телевизионерът се подложи на иновативна манипулация за разбиване на камъка, при която се използва лазерен лъч. Виктор Николаев не предполагал, че възстановяването му ще се проточи, въпреки че лекарите го предупредили, че ще се наложи да отсъства от работа поне 3 седмици.

Той възнамерявал да се върне на работа веднага след манипулацията. Но тъй като не се чувствал добре, решил да се вслуша в съветите на лекарите.

Отсъствието му натовари допълнително Аделина Радева, която се притесни, че ще трябва да води сутрешното предаване сама.

Не е ясно колко ще продължи и настоящото му отсъствие от работа, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар