Корнелия Нинова: Само БСП отказа смъртоносната прегръдка на ГЕРБ!

Корнелия Нинова: Само БСП отказа смъртоносната прегръдка на ГЕРБ!
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова заяви, че всяка партия, която се е докоснала до ГЕРБ, е свършена!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова направи силно изказване в мрежата преди броени часове. Тя заяви, че единствено БСП е отказала „смъртоносната“ прегръдка на ГЕРБ. И, че всяка партия, която се е докоснала до тази на Борисов, е сложила край на политическото си бъдеще. Ето какво заяви Нинова:

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова със силно изказване против ГЕРБ

„Която партия се е докоснала до ГЕРБ, е приключила със своето политическо бъдеще. РЗС, БДЦ, АБВ, „Реформаторите“ и сега „Патриотите“. Само БСП отказа тази смъртоносна прегръдка. Останахме верни на идеите си и на онзи един милион българи, които ни избраха като алтернатива на ГЕРБ.

Това заявих на среща с партийния актив и граждани от район „Оборище“ в София. Сигурно сме единствената държава, в която двама вицепремиери са заплашили, че ще се самоубият. Валери Симеонов, че ще се хвърли от моста на Бургас с релса на врата, а Красимир Каракачанов, като по-воевода, че ще се застреля на площада.

Уви, патриотите са готови да си дадат живота, но не в борбата за свобода, а в борбата за корупция. Днес въпросът вече не е – какво ще правят ГЕРБ, а какво ще правим след режима „Борисов“. Той безспорно си отива. БСП има амбициозна цел с проекта “Визия за България“. Той не е съвършен, но е отворен към всеки българин, който иска да помогне за пробуждането на националната енергия.

Основните задачи в момента са предотвратяването на демографската катастрофа и изчезването ни като народ, нация с добро здравеопазване и добро образование. Народните представители на ПГ на „БСП за България“ се срещнаха с хората дори от най-малките населени места.

Ако в началото идваха основно хора от партийните структури, сега са изключително много, включително и активни членове на нашият опонент ГЕРБ. Проектът бе представен пред европейските посланици, посланика на САЩ, на Русия и пред посланика на Китай, както и пред президента Румен Радев и неговия екип.

Много честно си казваме в този документ, че всички партии, управлявали през годините на прехода, сме допуснали грешки. Имаме конгресно решение, в което се казват и грешките на БСП. Желанието ни с „Визия за България“ е, признавайки това, да сложим край на прехода и да се опитаме да съберем национална енергия за друг модел на развитие.

Да обединим колкото може повече българи за няколко национални приоритета. И който и да управлява, да ги следва. На първо място, ще трябва да възстановим основополагащите принципи на правовата държава и социалната държава – гарантирани в Конституцията, да възстановим истинското действие на държавните институции.

ГЕРБ ги разгради. Неолибералният модел извади държавата от всички сектори на обществения живот, като делегира правата й на частни структури, олигарси и корпорации.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Корнелия Нинова: Само БСП отказа смъртоносната прегръдка на ГЕРБ!”

  1. Илияна

    Ное. 04. 2018

    Корнелия Нинова се изхаби.След толкова много скандали и свади вече никой не я слуша. предизвиква само раздразнение, като от досадно бръмчене. На срещите им ходят по 20- 30 човека. Може според нея да са много, но в БСП имаше по- добри времена.Не вярвам някой да се върже на глупостите за правова държава. Тя устава на партията си не спазва, за правова държава тръгнала да говори.

Добавете коментар