Крах: Съпругата на Божидар Лукарски го натири окончателно!

Крах: Съпругата на Божидар Лукарски го натири окончателно!
5 (100%) 2 votes

Божидар Лукарски натирен от съпругата си Ива Йорданова!

Божидар Лукарски се раздели със съпругата си Ива. Само две години след романтичната морска сватба двамата са по-отчуждени от напълно непознати. Красавицата е махнала всички снимки на съпруга си, както и тези от съвместния им съпружески живот. Дори си е върнала моминската фамилия – Йорданова.

Божидар Лукарски

Божидар Лукарски и Ива са разделени официално

Раздялата се случва между двамата когато всички очакваха един бъдещ наследник да скрепи връзката им.

Ива и Божидар ки казаха заветното „да” по американски маниер. Двамата направиха красива морска сватба, а церемонията бе водена от кмета на Бургас – Димитър Николов. Тържеството бе гарнирано със стихове на Христо Фотев.

Сред почетните им гости бяха премиерът Бойко Борисов, Меглена Кунева, Владислав Горанов Даниел Митов и Лиляна Павлова. Дори Ивайло Московски и Красен Кралев уважиха бракосъчетанието на бившия министър на икономиката и лидер на СДС

Искрата между двамата пламнала, когато редели листата с кандидати за европарламента в Реформаторския блок. Лукарски първо бил пленен от визията на Ива.

После бил силно впечатлен от солидното й образование в Америка и коефициентът й на интелигентност – 142. Покрай общата работа в партията двамата бързо станали близки.

Заради връзката си с лидера на СДС Ива се отказала да прави кариера у нас. Известно време тя бе зам.- шеф на Агенцията за българите в чужбина, по време на кабинета „Близнашки”. Но след като я обвиниха, че се ползва с връзки и протекции, бързо подаде оставка.

С днешна дата Ива се е отдала на любимото си занимание – танците. Тя провежда уроци по салса в собствена зала в столицата.

Мъжете не спират да проявяват интерес към Ива, дори когато бе омъжена за Лукарски. Тя обаче пази пълно мълчание за личния си живот и не се знае дали има нов мъж в живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар