Не се спря: Коко Динев забърса бившата на Фики Стораро!

Не се спря: Коко Динев забърса бившата на Фики Стораро!
5 (100%) 2 votes

Бившата на Фики Стораро топли кревата на Коко Динев!

Коко Динев забърса бившето гадже на Фики Стораро. Колежката на фолкаджията Джулия е новата тръпка на хазартния бос и бивш мъж на Емилия. Двамата са заедно от няколко месеца, но крият връзката си. Самата Жулиета, както е истинското име на Джулия твърди, че няма мъж до себе си.

Коко Динев

Коко Динев забърса екс гаджето на Фики Стораро

Джулия признава само за единствена публична връзка със сина на Тони Стораро. Певецът обаче я заряза заради Гюлджан, която му роди син.

Но аферата между Джулия и Коко Динев била факт, твърдят близки до певицата. Според тях той спонсорирал и клиповете й.

Коко Динев е известен с падалката си по поп фолк певиците. Той има цял набор от каталога на „Пайнер”, които са минали през кревата на баровеца.

Първата му тръпка бе Нелина. Според упоритият слух той бил доста хлътнал по нея. След раздялата Коко Динев се ожени за Анелия. От нея им се роди дъщеря им Ивон.

След това той се загаджи с Емилия. Двамата живяха без брак, но от съжителството им се родиха две деца-син и дъщеря.

Малко след като роди щерката си Мира нещата между двамата забуксуваха и партньорите се разделиха окончателно. С днешна дата тя вече е законна съпруга на строителния предприемач Жорж Башур.

Но това са само официалните му връзки. Говори се, че през леглото на осеменителя на чалгарките са минали още Преслава, Джена и Райна. Те обаче категорично отричат да са имали интимни отношения с богаташа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар