Мегз шокира всички: Замени Левски и Ботев с футболисти и плеймейтки! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мегз подпали мрежата с писанията си, хиляди скочиха срещу нея!

Миглена Каканашева – Мегз си навлече гнева на хиляди потребители в мрежата. А причината е виждането й за „новите будители“… Които, видиш ли, вече не били Левски и Ботев, а спортисти, певачки и плеймейтки.

Мегз

Мегз успя да скандализира отново

Не само редови потребители, но и известни лица скочиха срещу нея. Една от тях е Кака Лара, която директно постна разсъжденията на дизайнерката на стената си:

„Попаднах на НЕПРЕХОДНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ на още по-непреходната „звезда“, определяща се като БУДИТЕЛ – МЕГЗ… Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно…“, възмути се Лара Златарева.

Журналистката Соня Колтуклиева също надигна глас срещу „размислите“ на дизайнерката от Раковски. А ето какви точно са те. Предаваме думите на Мегз без редакторска намеса:

„Будителите са мъртви, а идеалите им не са това, което вълнува младите днес. Това е и с роптаене нищо няма да се промени. Приемете го. Все по-рядко вече децата ни ще помнят датите и идеите на Ботев, Левски, Вазов… И всички ние трябва да свикнем с това…

Новите будители са спортисти, артисти, успешни бизнесмени, плеймейтки…

Светът е друг и най-нормалното е младите да живеем с поривите на нашето време…

И с всяко ново поколение пропастта ще става все по-голяма. Идващите нямат нужда от обединение в името на Освобождението, нито чистата и свята република им е кой знае колко важна…

Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че трябва да изтрием миналото и да забравим корените си. Или, че образованието не е важно. Напротив, всички от гореизброените неща са важни, но около 1000 пъти по-належащо в момента е да ДЕФИНИРАМЕ ИДЕАЛИТЕ НА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ.

Парите са идеал днес. Популярността е идеал днес. Успехът е идеал днес. Визията е идеал днес. И каквото и да направите няма да спрете времето. Невъзможно е. Трябва да научим децата си как да боравят с тези нови идеали.

Не е необходимо да си кухо Барби, за да си красива и да имаш хубав живот. Не е необходимо да си мутра, за да си богат и да имаш хубав живот. Не е необходимо да имаш богат любовник и да спиш с всеки, за да станеш популярен и да имаш хубав живот.

Будителите на новото време трябва да научат идващите как да станат това, което искат без да продават емоциите, морала или тялото си“, уверено твърди Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар