Слави Трифонов: Търся къде се намира дъното на срама!

Слави Трифонов: Търся къде се намира дъното на срама!
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов разтърси мрежата с поредния си кратък, но силен коментар!

Шоумен номер едно Слави Трифонов не използва социалната мрежа за споделяне на селфита и прочие глупости. В нея той влиза рядко, но всеки път причината е от обществено значение. Дългия отдавна доказа, че е приел каузата на майките на деца с увреждания като своя. И това няма да продължи от ден до пладне. Ето как изригна Слави този път:

Слави Трифонов

Слави Трифонов търси къде се намира дъното на срама

„Предполагам всички знаете поговорката: „С питане и до Цариград се стига“… По принцип е хубаво да питаш, защото дори и да не получиш информация, понякога с питане изразяваш позиция. И ето, сега аз знам, че няма да получа информация, но ще задам два въпроса:

Първи въпрос: След като БНТ и Нова телевизия са членове на КРИБ, това означава ли, че подкрепят изказването на изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов, че ще изкара 20 000 работници срещу майките на децата с увреждания? И сред тия 20 000 работници, ще видим ли и работници на БНТ и Нова?

Втори въпрос: Национално представителните организации на хората с увреждания – Съюз на слепите, Съюз на глухите, Съюз на инвалидите, Център за психологически изследвания, подкрепят ли Валери Симеонов? И съгласни ли са с Валери Симеонов, след като мълчат като риби и не са взели никакво отношение по този отвратителен казус?

Ще питам аз, ще питам, не защото съм тръгнал към Цариград, а защото търся къде се намира дъното на срама“, написа Слави Трифонов в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар