Миролюба Бенатова: Ако някой с пистолет иска да ви остави детето си, вземете го! (виж тук)

Миролюба Бенатова: Ако някой с пистолет иска да ви остави детето си, вземете го! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Миролюба Бенатова заяви мнението си след бруталното убийство!

Журналистката Миролюба Бенатова взриви мрежата с пост след бруталното убийство на Викторио Александров, който затри жена си и едногодишното си дете преди дни. Ето какво съветва Бенатова, предаваме думите й без редакторска намеса:

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова разбуни духовете в мрежата

„Ако някой с пистолет иска да ви остави детето си, вземете го. Както и ако чуете или видите някой да бие никого, обадете се на полицията. Ако можете, намесете се. Иначе ставаме съучастници!

Което е жалко за нас. Убитите, защото сме се научили да понасяме непоносимото, са десетки. И не, няма оправдание за разстрела на майката и бебето.

Ако се научим да си говорим и да се разделяме, смъртността от комплекси, наранено его, инфантилност и неумение за справяне с проблемни ситуации, ще намалее рязко“, заяви Миролюба Бенатова в профила си.

Мнозина я подкрепиха и се нахвърлиха озверели върху таксиметровия шофьор, отказал да прибере момиченцето на Александров. Някои дори го нарекоха престъпник и настояха да си поеме вината за случая. Имаше обаче и такива, които се противопоставиха на Миролюба Бенатова.

„За 20 години като таксиметров шофьор, бивш, ще вметна едно. Някой постави ли се на негово място? Да те бият с приклада на пистолета. В същото време да мислиш трезво. Дали инстинкта за самосъхранение ще надделее?

Някой ще погледне ли от тази гледна точка?Лесно е да съдим виртуално, но в такъв момент не се знае на този ПСИХОПАТ какво му се върти в главата. Не съдя, само констатирам“, контрира Петър Пашев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар