Шок: Мая Илиева в любовна афера с жена! (виж коя е тя)

Шок: Мая Илиева в любовна афера с жена! (виж коя е тя)
5 (100%) 1 vote

Мая Илиева май тъче и на двата стана!

Според слуховете Мая Илиева вършее и на двата бряга. Това се потвърди от поредната вакханалия, която вдовицата на подземния бос Жоро Илиев спретна с приятелки. Богаташката вилняла на рожден ден на поклоницата на Сафо Деница Петкова, известна като Бацила.

Мая Илиева

Пада ли си по жени Мая Илиева?!

Лесбо компанията вилняла в един от най-известните ресторанти в Истанбул „Феникс”. След полунощ той се превръща в клуб. Именно там компанията и Мая Илиева пиянствали и се веселили на щуро парти през уикенда – на 27 и 28 октомври.

По всичко си личи, че Бацила си пада само по елитни дами. Наскоро тя си бе направила селфи с друга Вип персона – Александра Тюркмен. Щерката на гръмнатия бандит Фатик живее в Ню Йорк и Бацила била на екскурзия там. Тя успяла да организира среща с Александра и двете се щракнали как купонясват.

„Деница е оправна мацка, гаджетата й са винаги красиви и заможни. Нищо чудно в момента да има неангажираща връзка с Мая Илиева “, пише Уикенд.

Не за първви път веселата вдовица на Главния залита по другия бряг. Преди години екзотичната красавица бе засечена в столично заведение да се натиска с брюнетка, която била бивша манекенка.

Според близки до милионерката Мая Илиева е загърбила мъжете и е обърнала взор към мацките, като ги предпочитала руси. Вдовицата обикновено вършеела в различни столични кръчми и вечерта завършвала в къщата й в Панчарево.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар