Лора Крумова ужасена: Трепери за мястото си в Нова телевизия!

Лора Крумова ужасена: Трепери за мястото си в Нова телевизия!
5 (100%) 1 vote

Лора Крумова в ужас да не й посочат вратата в Нова телевизия!

Лора Крумова трепери за местото си. Русокосата родилка не е на себе си, след като на стола й в „Събуди се” седна хубавата й колежка Мартина Ганчева. Брюнетката наскоро бе избрана за местото на титулярката Лора Крумова. Тя роди второто си дете през септември и в момента е в майчинство.

Лора Крумова

Ще се върне ли на екран Лора Крумова

Телевизионерката се притеснява, че може да я оставят за постоянно на екран, а нея да я натирят, след като й свърши майчинството.

Според слуховете Мартина била лично посочена от шефката на Новините в Нова ТВ Вяра Анкова. Това напълно шашвало Лора Крумова. И вгорчавало грижите й покрай малката й дъщеричка Мина и сина й Явор.

Водещата знаела, че майчинството я пази от уволнение. Но никой не й гарантирал, че след като то измине, ще я върнат на същата позиция и на същата заплата.

Заради което телевизионерката се притеснявала, че може да я направят репортер и да й орежат тлъстата заплата.

Веднъж вече водещата преживяла подобен ужас. Тогава от екран бе свалено публицистичното й предаване „Комбина”, което правеше с дружката си Галя Щърбева.

След това тя успя да се пребори за местото си на водеща, но в друго предаване „Събуди се”. Но приятелката й бе понижена до обикновен репортер, макар че има и собствена рубрика в съботно-неделното предаване.

Лора Крумова се притеснявала, че я очаква същата съдба. Защото сегашните й шефове на новините били бивши служители на БНТ. А не не я харесвали.

Според клюката те предпочитали да назначават свои хора на позициите на водещите и продуцентите. И било най-лесно да обяснят, че Мартина стои по-добре на екран, защото е по-стройна от Лора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар