Памела на Демир Доган с уникално бебешко парти (Снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Памела и Демир Доган вдигнаха паметно бебешко парти

Снахата на Ахмед Доган вдигна лудо бебешко парти. Годеницата на Демир Доган, която е бременна с първото им дете, събра най-близките си приятелки за партито по случай предстоящото раждане. Двойката е пръснала куп пари за ресторанта и тържеството, но пък снимките показват, че всичко е минало по ноти.

Събитието бе издържано в бебешко синьо, а навсякъде бяха поставени малки сини мечета. Дори тортата бе украсена с малките животни, както и с балони, което явно е знак, че младежът ще бъде голям пътешественик.

Партито бе организирано от елитна столична агенция, а за събитието родителите са се бръкнали с поне 5 бона, пише „Слава“. На купона присъстваха най-вече приятелките на бъдещата майка, както и роднините й. Но липсваше гордият дядо, който все пак се бе отчел със скъп подарък.

Иначе, по всичко личи, че бебето ще носи неговото име. Тортата бе украсена с буквичката „А“ — сигурен знак, че внукът ще бъде кръстен именно на дядо си. Освен това на купона присъства и гордата бъдеща леля — дъщерята на Доган — Демет, пише „Слава“.

Преди няколко месеца Демир и приятелката му имаха сериозни проблеми и мнозина мислеха, че двамата ще се разделят. Тогава разстроената Памела дори се върна при родителите си, зарязвайки бъдещия татко сам.

По всичко изглежда, че разногласията са оправени, а отношенията между двамата са отново нормални. Засега слухове за брак няма, както и дали семейството се е събрало отново да живее под един покрив. Но освен снимки от партито, двойката предпочита да не афишира подробности от личния си живот.

Памела и Демир Доган с уникално парти за бебето сн. Слава / Инстаграм

Памела и Демир Доган с уникално парти за бебето сн. Слава / Инстаграм

Самият Демир Доган е добре известен с връзките си с родни красавици като Гери Малкоданска и Мегз. По ирония на съдбата той се превърна в истински Купидон за тях. Връзките им с него претърпяха крах, но пък след раздялата всяка от тях откри сродната си душа и дори създаде семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар