Турнето на Меган и Хари цяло бедствие (Даряват принцесата с ритуална мантия за защита)

Гласувайте за статията

Турнето на Меган и Хари се оказа цяло бедствие, принцесата получи наметало за защита

Турнето на Меган и Хари се превърна в цяло бедствие. Кралската двойка се размина на косъм с две катастрофи, земетресение, а накрая и с няколко модни гафа. И последните като че ли бяха най-малките дреболии, на фона на факта, че от самото начало на пътуването, на двамата въобще не им вървеше като по вода.

Лошото време ги хвана още първия ден в Австралия, където дори пристигнаха ден по-рано, за да се адаптират към обстановката. След това Меган имаше толкова изтощителна програма, че накрая се наложи да остане на легло за няколко часа, тъй като напрежението й дойде в повече.

Това обаче не бе последният проблем на двойката. Мълния удари самолета им, когато излитаха към Сидни, за да открият игрите за военни инвалиди. Там вече ситуацията се влоши съвсем, когато херцогинята отново се оттегли за ден от ангажиментите си. А Хари отиде да скача с бънджи скокове, тъй като Меган не се чувстваше добре.

Връщането от Фиджи също не мина по ноти. Заради проблем с друг самолет, машината, която превозваше кралските особи принудително кръжа из въздуха още доста време. А на пилота му се наложи да прави изключително опасни маневри, за да може да осигури спокойно кацане на гостите си.

Черешката на тортата бе силното земетресение в Оукланд, което доведе до нови проблеми за Меган и Хари. Въпреки че те не усетиха труса толкова силно, местното племе маори, на които гостуваха решиха да подарят защитна мантия на Меган. Официалната причина е състоянието на херцогинята, но в същото време местни признават, че мантията защитава не само бъдещото бебе, но и майката от всякакви бедствия и злополуки.

Даряват Меган и Хари със защитни мантии сн. Инстаграм

Даряват Меган и Хари със защитни мантии сн. Инстаграм

Интересна подробност е, херцогинята на Кеймбридж и принц Уилям не получиха такива. Явно бедствията около Меган са направили дори австралийците суеверни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар