На мястото на Лора Крумова сложиха танцьорка (Вижте новото лице на „Събуди се”)

Гласувайте за статията

Мартина Ганчева седна на стола на Лора Крумова в „Събуди се”, красавицата е бивша танцьорка

Лора Крумова, която излезе по майчинство освободи стола си в „Събуди се”. Мистерията кой ще я замести най-накрая се разплете. От две седмици сутрешното предаване през уикенда има ново лице.

Снимка: Фейсбук

Това е синеоката хубавица Мартина Ганчева, която стана екранна половинка на Мира Иванова. Още с появата си в ефир тя показа напълно естествено поведение пред камерите както и отлични познания по политическата ситуация в страната.

Малко са тези, които знаят, че атрактивната журналистка крие и други неподозирани таланти.  Тя има дарбата да танцува и то перфектно.

Мартина е изкарала курс по салса, след което се навила да запише и допълнително тъй наречените „улични танци” (MTV street dance). Заедно със свои дружки направили група. Преди около две години приятелките имали участие в танцово събитие с представители от цял свят. Дори спечелили награда да посетят Южна Корея. Където имали среща с една от известните местни групи. Макар да не спечелили първото място момичетата били доволни от представянето си.

Мартина Ганчева с групата си
Снимка: Фейсбук

Като връх на танцовата кариера на Ганчева може да се смята участието й преди три години в НДК. Където заедно с групата си в „Нощта на Оскарите” изпълнява „Танцът на котките”.

Преди да заеме мястото на Лора Крумова като водеща тя има стаж в БНР, а седем години е била лице на телевизия Bulgaria On Air. Новото попълнение на Нова тв по образование филолог с румънски език и е на 37 години, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар