Венета Райкова се ожали: От 10 месеца не съм била на среща с мъж! Отказвам се от личен живот

Гласувайте за статията

Венета Райкова е решила да сложи край на надеждите за любов и връзка!

Водещата на „Папараци“ и писателка Венета Райкова се ожали в мрежата. В студените дни на есента тя сподели, че дори няма парно в дома си. А няма и мъж, в чиито прегръдки да се стопли. Ето какво разкри чаровната блондинка публично:

Венета Райкова

Венета Райкова се ожали – няма топло, няма и мъж. Отказва се от връзките

„Парно още няма! Чакам климатика да стопли стаята, банята е ледено студена, това ме изнервя ужасно, признавам си!

Идва имейла с рейтингите. Отново сме постигнали фантастични, мега високи резултати. Снощи си писах с търговския директор на издателството и разбрах, че и петте ми книги се продават изключително добре, интересът към тях все още е много висок!

Нооо, въпреки добрите новини денят ми започва с нерви! Няма парно! Няма и гадже! Десет месеца не съм се запознала с никой, не съм излязла на нито една среща…

Поредното доказателство, че когато в работата ти върви, в личния живот не се случва нищо хубаво… Кариерата ми е в своя пик, а личния ми живот е замръзнал, като парното…

Официално се отказвам от личен живот! Ще си водя предаването, ще си пиша книгите… Пуснете парното!“, изригна в типичния си стил Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Венета Райкова се ожали: От 10 месеца не съм била на среща с мъж! Отказвам се от личен живот”

  1. Кънчо Курдов

    Ное. 03. 2018

    Вени, що не вземеш да ми се обадиш?? Ще ти дам едно 30-сантиметрово вибраторче, ще си правиш фък-фък с него, а може и СПА да си направиш (СПА – ceкс процедура aнaлно).

Добавете коментар