Даниел Петканов оставя бременната Александра (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов зарязва бременната Александра

Даниел Петканов оставя бременната Александра. Докато г-жа Петканова снове между своите ангажименти и АГ – клиниката в София, Лудият репортер ще прекрачи прага на къщата на „Биг Брадър Ол старс“.

Даниел не се колебал въобще и от раз приел предложението на продуцентите на риалити формата. От своя страна Александра твърдо отказала да се подложи отново на всичко това и да влезе в къщата на „Биг Брадър“, защото в момента е в напреднала бременност. Дани обаче решил, че това е идеалният начин да попълни малко семейния бюджет.

Младото семейство очаква съвсем скоро първия си наследник, а с хонорара от шоуто Лудият репортер ще покрие част от разходите около раждането, пише ХотАрена, позовавайки се на „България днес“.

Само преди няколко дни Дани и Алесандра отпразнуваха и първата годишнина от тяхната сватба. Младото семейство се ожени във „ВИП Брадър“ на 19-ти октомври. Всичко започна като мисия поставена от Големия брат и завърши с истинска сватба.

Година след събитието Даниел написа в социалната мрежа Инстаграм, че въобще не съжалява за решението си да сключи брак. Той призова хората да се женят.

„Преди точно една година се случи нещо, което никога не съм мислил, че ще направя. Ожених се за Александра! Дали от еуфорията покрай предаването, дали от изолацията, според мен не си давах много ясна представа какво правим“, написа Дани.

„Една година по-късно мога да кажа, че това е едно от най-най правилните решения, които съм взимал. Хора, женете се! Това не е просто обичай. Бракът създава различна и много по-здрава емоционална връзка между двама души. Той е предпоставка да се лишиш от нещо, за да получиш много повече…“, допълва Лудият репортер.

Даниел Петканов влиза в "Биг Брадър Ол Старс" сн. Инстаграм

Даниел Петканов влиза в „Биг Брадър Ол Старс“ сн. Инстаграм

Година след сватбата Дани и Александра очакват първия си наследник. За да подпомогне семейния бюджет Петканов е решил да остави любимата си жена сама и да влезе в „Биг Брадър Ол Старс“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар