Преслава го закъса с парите (Колежките й възмутени, че е оставила бебето)

Гласувайте за статията

Преслава пее на плейбек

Преслава го закъса с парите. Само месец след като роди дъщеря си Паола поп фолк изпълнителката се завърна на сцената. Преслава е първата певица, която толкова бързо се върна на работа след раждането на дъщеря си. Други нейни колежки като Галена, Деси Слава, Цветелина Янева, се възползваха повече време от майчинството, което им се полага.

Това, че Преслава се завърна толкова скорострелно на работа, след раждането на дъщеря си, възмути нейните колежки, пише ХотАрена, позовавайки се на „Шоу“. Те шушукали зад гърба й, че няма майчинско чувство, щом има сърце да остави първородното си дете и да тръгне по дискотеките.

Една от версиите за връщането на поп фолк изпълнителката на сцената е, че го е закъсала с парите. Да не забравяме че, в поп фолка тя взима най-високия хонорар. Освен това Преслава толкова бързо се възстановила, че нямала търпение да се покаже на почитателите си.

Преси вече активно работи и има по минимум 5 участия на седмица. Въпреки че мислеше да почива до края на годината, поп фолк изпълнителката се завърна на сцената много по-рано от обявеното.

Възмутително обаче е, че Преслава продължава да пее да пълен плейбек, с което губи от позициите си. Това, което направи впечатление на феновете на певицата беше, че първите си участия тя изкара с една и съща рокля. Този факт се видя доста нехиегиеничен на почитателите на Преси.

Въпреки всичко, графикът на Преслава е почти запълнен чак до края на годината. Тя вече е планирала и участие за новогодишната нощ. Тогава поп фолк изпълнителката ще весели феновете си в Пловдив.

Преслава пее на плейбек сн. Инстаграм

Преслава пее на плейбек сн. Инстаграм

Преди това Преслава ще вземе участие и в поредния голям концерт на „ТВ Планета“ по случай 17-тия й рожден ден, на 4-ти декември. Тогава Преси най-вероятно ще закрие събитието, а тази чест винаги се пада на най-голямата звезда на телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар