Наследникът на Златко Баретата страдал от тежко заболяване (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Миналата седмица Златко Баретата загуби сина си

Наследникът на Златко Баретата – Алекс Иванов почина на 23 години. Седмица преди трагичния край младежът изпаднал в кома. Причина за фаталната развръзка е тежко генетично заболяване, от което младежът е страдал.

Синът на един от най-влиятелните мафиоти у нас е имал вродено заболяване на кръвта. Преди десет дни състоянието му рязко се влошило и той изпаднал в кома. Лекарите в столицата направили всичко по силите си да го върнат към живота, но за съжаление се случи най-лошото.

Преди няколко години Алекс се подложил на хемодиализа – процедура за изчистване на кръвта от отпадните вещества. Процедурата се прилага и при бъбречна недостатъчност.

Златко Баретата е направил и невъзможното да спаси сина си. Той го изпратил на лечение в Германия, а след това наследникът му периодично посещавал немската клиника за контролни прегледи.

Наследникът на Баретата водеше доста бурен живот. Той влезе в криминалните хроники едва на 16 години, когато размаха зареден пистолет пред хотел „Хризантема“ в Слънчев бряг.

След това едва не загина при пътен инцидент край Сливен. Преди време синът на Баретата участва и в зрелищно меле в столицата. В екшъна участваше и Георги Станоев, който направил неприлично предложение на приятелката на Алекс, пише „Ретро“.

Баретата не е крие, че синът му е бил разглезен. Заради заболяването мафиотът не отказвал нищо на сина си. Но се надявал, че един ден той ще се кротне и ще поеме бизнеса. Но за съжаление съдбата е решила друго за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар