Ето какви са били отношенията между убиеца Викторио Александров и щерка му (Снимки+още разкрития)

Ето какви са били отношенията между убиеца Викторио Александров и щерка му (Снимки+още разкрития)
3 (60%) 2 votes

Едва ли някой ще повярва, че жестокият убиец Викторио Александров е обичал безгранично малката си дъщеричка

Викторио Александров, който е извършител на жестокото двойно убийство в „Надежда“, всъщност безумно е обичал малката си дъщеричка. Охранителят отне с изключителна жестокост живота на едногодишната си щерка, като преди преди това уби нейната майка.

Проверка на ПИК установи, че той е изпитвал безгранична обич към наследницата си. В профила му във фейсбук има десетки снимки, на които той показва обич и привързаност към момиченцето. До юни месец всеки ден той редовно е качвал фотоси на щерка си.

Викторио Александров е този, който я държи в църквата до време на нейното кръщене. От публикуваните снимки става ясно, че дъщеричката му е живяла в нормални условия. В стаята й се виждат купища играчки, което означава, че семейството не е имало финансови проблеми.

От юни месец Викторио Александров е спрял да качва снимки на дъщеря си. Този момент съвпада с раздялата му с нейната майка. След като тя му съобщила решението си да сложи край на връзката им, двамата започнали постоянно да се карат. Вероятно са спорили за родителските права на детето, пише ПИК.

Все още не е ясно какви са причините за раздялата на двойката и последващото жестоко убийство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар