Не е за вярване какво се случва с Наталия Симеонова

Гласувайте за статията

Блондинката пълнее ударно и килограмите й нямат удържане

Мнозина не могат да повярват какво се случва с феята на любовта Наталия Симеонова към днешна дата.

Бившата водеща на хитовото преди време предаване „Море от любов“, не прилича на себе си. Наталия Симеонова е напълняла до неузнаваемост. Запознати твърдят, че кантарът заковава точно 120 кг., когато блондинката се качи на него.

Наталия Симеонова

Блондинката пълнее ударно и килограмите й нямат удържане

Наднорменото тегло на Наталия Симеонова си личи от километри, отбелязва „Уикенд“. При все, че тя се опитва всячески да прикрие излишъка от килограми с торбести и широки дрехи, никак не й се получава.

Запознати издават, че откакто бе свалена от малкия екран, блондинката се е занемарила доста сериозно. Очевидно стресът и депресията, които несъмнено са й оказали натиск след като е останала без работа, са й се отразили доста пагубно.

От близкото обкръжение на Наталия Симеонова споделят, че и тя като повечето жени се опитала да тушира ситуацията с яко тъпчене на калории. Припомняме, че феята на любовта е без работа от 2015 година насам. Тя вече тежи двойно повече от времето, в което бе водеща на „Море от любов“ и почти тройно от щастливите мигове, в които се залюби с Денис Ризов, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар