Горещи разкрития за Жоро Илиев взривиха мрежата

Горещи разкрития за Жоро Илиев взривиха мрежата
3.45 (69.09%) 11 votes

Излезе списък с жените, които Главния е имал за себе си

На бял свят изплуваха горещи разкрития от живота на боса на ВИС 2 – Жоро Илиев.

За никого не е тайна, че през леглото на Жоро Илиев са преминали доста известни дами. Тези дни обаче бял свят видя списъкът на част от известните дами, които са имали интимна близост с него.

Жоро Илиев

Излезе списък с жените, които Главния е имал за себе си

Ето кои са те:

Стефка Костадинова
Тя е била негова любовница по времето, в което той е на върха – средата на 90-те години. Покрай любовта си с Жоро Илиев, Стефка Костадинова се преобразява и става много по-женствена. Тя дори премахнала бенката си. Надявала се да му стане официална съпруга, но за нейно огромно съжаление това не се случило.

Дарина Павлова
Тя спяла в леглото на Жоро Илиев по времето, в което той водел война със съпруга й – Илия Павлов. Мълвата носи дори, че Павлова зачева от шефа на ВИС-2, но маха бебето от благоприличие.

Кали
За нея се твърди, че не е точно любовница, а една от незначителните сексиграчки на Жоро Илиев. Именно тя го облекчава до последно. И до ден днешен се носи мълвата, че най-големият й син е от Жоро Илиев, при все, че тя категорично отрича.

Кати
Тя му става официална любовница през 1999, след като песента й „Пеперуда“ става хит. Връзката му с нея продължава близо година и половина. Именно покрай него започва и пропадането й.

Анелия
Още след появата на първия й хит „Погледни ме в очите“, Жоро Илиев я пожелава и я има в леглото си. Оказва се обаче, че по нея си пада и шефът на „Кошарите“ Коко Динев. За да не се налага да си я делят, Динев я пожелава за съпруга и кани Илиев за кум.

Глория
Тя е негова официална любовница около година. Връзката им се случва в периода 2003-2004 г. заради авантюрата си с него, Глория зарязва мъжа си Илия Загоров. След раздялата им тя му отмъщава с клипа „Крепост“. Ролята на Главния във видеото играе Асен Блатечки, който накрая бива премазан от влак.

Яна Грудева
Тв водещата е последната му любовница. Връзката им стартира през февруари 2005 г. Няколко месеца куршумът, който пронизва сърцето на Главния слага край на любовната им афера завинаги, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар