Колежка на Ваня Костова разкри тежките й житейски драми

Колежка на Ваня Костова разкри тежките й житейски драми
3 (60%) 1 vote

Една случка е оставила много тежък отпечатък върху живота й

Колежка на певицата Ваня Костова запозна обществеността с житейските драми, които е преживяла тя.

Това донякъде обяснява нестабилното поведение на Ваня Костова в къщата. Колежката на Ваня Костова разкрива, че баща й работел като миньор в Димитровград. Семейството му се преместило от село в най-крайния квартал на града.

Ваня Костова

Една случка е оставила много тежък отпечатък върху живота й

Ваня Костова била третото и най-малко дете в семейството и поради тази причина била най-глезената. Тя расла безгрижно под контрола на майка си. След края на работния ден, баща й редовно засядал на ракия с колегите си.

След като се приберял у дома спретвал всяка вечер скандал със съпругата си. По онова време Ваня Костова не разбирала смисъла на кавгите и си мислела, че това е нормално и го има във всеки дом. Имала е сиромашко детство и е разполагала само с най-нужните неща.

Била е обичана от родителите си. В един момент обаче баща й изоставя семейството си. Това я травмира много тежко и носи този белег цял живот. Очевидно липсата на баща не й се е отразила никак добре.

Въпреки всичко Ваня Костова е жена борец. Тя успява да отгледа сама сина си, след като съпругът й я напуска, за да пее по корабите, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар