Този странен навик на принц Чарлз доста ще ви изненада

Гласувайте за статията

Няма да повярвате с кого си говори сутрин

Оказва се, че британският принц Чарлз и редица други известни личности, имат доста странни навици.

Неотдавна самият принц Чарлз призна за един от тези си странни навици. Той посочва, че след като се събуди сутрин, не пие чай с кралицата, а първата му работа е да отиде в градината. Там той… говори на растенията си.

принц Чарлз

Няма да повярвате с кого си говори сутрин

За никого не е тайна, че принц Чарлз е страстен градинар. И тъй като понякога му е доста трудно да сподели някои неща с хората около себе си, го прави с растенията. Той приема билките, които отглежда, за свои приятели и често си говори с тях.

Оказва се обаче, че британският принц далеч не е единственият със странни навици. Актьорът Стивън Тайлър например признава, че си е направил огърлица от зъбите на домашните му любимци. По този начин те винаги са до него, дори и след кончината им.

Кеша също не отстъпва по странни навици. Певицата споделя, че прилага уринотерапия за подмладяване. Тя чула, че този метод запазва красотата и смело пие жълтата течност с надеждата, че ще остане млада за по-дълго време.

Актрисата Меган Фокс също споделя, че има отвратителни навици, заради които никак не е лесно да се живее с нея. Тя разкрива, че не чисти тоалетната, след като я е използвала, не прибира дрехите си и не чисти в дома си. Няма специална причина да прави всичко това, а просто има хора, които да ходят и чистят след нея, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар