Няма да повярвате какво се случи с Розмари Тишер, след като излезе от къщата на ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Моделът остави всички без думи

Покрай играта й с фитнес инструктора от Мадан – Ричард Величков, моделът Розмари Тишер излезе като белязана от къщата на ВИП Брадър.

И до ден-днешен обаче Розмари Тишер категорично отказва да разкрие истината дали са имали интимни отношения с Ричард. Тя е категорична, че това ще си остане загадка за всички онези, които се интересуват така горещо от темата.

Розмари Тишер

Моделът остави всички без думи

Припомняме, че Розмари Тишер и Ричард Величков изживяха бурен любовен романс под чаршафите и то неведнъж. Тук обаче версиите на двамата за това какво се е случило в леглото, се разминават и то доста.

От думите на Розмари става ясно, че на този етап тя не е разделена с приятеля си, но сватба засега няма да има. Тя посочва, че не желае да бъде булка и й стига с мъжа до нея да се обичат.

Моделът с български корени не скри, че е много разочарована от Мира Добрева и посочва, че ако си истинска християнка, няма да забиеш нож в гърба на друг човек. Розмари побърза да уточни, че журналистката редовно прави това нещо.

Моделът посочва, че Мира винаги е търсела вината в другите хора, а себе си изкарвала светица, каквато всъщност не е . Тя е категорична, че е склонна да прости на Ричард, но не и на Мира Добрева. В заключение моделът разкрива, че Ричард не й е безразличен и дори би изпила едно кафе с него, след като излезе от къщата, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар