Няма да повярвате кои скандални звезди ще влязат в Биг Брадър Ол Старс

Гласувайте за статията

Очевидно именно около тях двете ще се завърти новата сюжетна линия

От кухнята на Биг Брадър Ол Старс твърдят, че в новия сезон, който ще стартира на 5 ноември, ще влязат доста скандални звезди.

Сред съквартирантите на новия сезон на Биг Брадър Ол Старс ще е и дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз. Тя се съгласила да участва, след като миналата година вдигна рейтинга на риалитито с кризите, в които постоянно изпадаше.
При все, че от продукцията я използваха изключително ловко за трупане на зрителски интерес, тя отново е готова да си даде задника под наем и да играе по свирката на продуцентите.

Биг Брадър Ол Старс

Очевидно именно около тях двете ще се завърти новата сюжетна линия

Другата светска персона, която има намерение да си възвърне славата покрай участието си в Биг Брадър Ол Старс, е Жени Калканджиева. Освен това да не пропускаме и факта, че ще припечели някой и друг лев. Вероятно именно това е и причината, поради която Калканджиева неотдавна се заяде с моделката Розмари, която участва във ВИП Брадър.

Целта й била да се разшуми малко покрай името й и да натрупа последователи, преди да прекрачи прага на къщата на Големия брат. Припомняме, че през 2014, тя, Зорница Линдарева и Тачо бяха в основата на сюжета със заформилия се любовен триъгълник.

Актьорът Станимир Гъмов, който участва през 2015, също се е съгласил да повтори приключението си отново. Припомняме, че тогава продуцентите го забъркаха в любовна авантюра с Преслава. Вероятно сред участниците ще е и Искрата, който е от музикалния лейбъл на Графа.

Категоричен отказ за участие са дали Емануела, шеф Петров, Мария и други от ярките звезди от предишни сезони, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар