Кали не е на себе си. Какво се случва?

Кали не е на себе си. Какво се случва?
5 (100%) 1 vote

Този път нещата май са окончателни

Фолк певицата Кали не е на себе си след поредната драма, която я връхлетя.

Запознати издават, че изпълнителката на ретро хита „4-4-2“, се е разделила и с третия си съпруг. Двамата с Владимир сложили край на връзката си още преди няколко месеца, но упорито продължават да крият истината.

Кали

Този път нещата май са окончателни

Инициатор на раздялата бил Владимир, а Кали приела много тежко решението му, тъй като го обича много силно. От тази случка насам певицата често пъти изпадала в депресивни състояния и плачела за изгубената любов.

Пред приятели Кали твърдяла, че не знае каква е реалната причина за разпада на връзката й с Владимир. Тя така и не може да разбере защо нещата помежду им не се получили. Категорична е, че поне от нейна страна няма трети човек. Не е убедена обаче дали бившата й вече половинка не е залитнал по друга жена, отбелязва „Галерия“.

Всъщност това далеч не е първото им сериозно скарване. Той често пъти си събирал багажа, но не след дълго отново се завръщал в семейното гнездо. Именно поради тази причина за момента Кали не обръща особено голямо внимание на поредната раздяла и се надява, че Владимир отново ще се върне.

Тай като вече доста време това не се случило, Кали е на път да осъзнае, че този път раздялата им е окончателна и това я съсипвало, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар