Милен Цветков отнесе солени глоби за…

Гласувайте за статията

Бившата тв звезда не останал никак очарован от „изненадата“

Напук на всички очаквания се оказва, че бившият тв водещ Милен Цветков съвсем не мизерства, след като бе свален от екран.

Прави впечатление, че Милен Цветков се е впуснал да пазарува скъпи придобивки. От близкото му обкръжение разкриват, че е вложил цялата сума, която Нова тв му е изплатила като неустойка за предсрочното прекратяване на договора с него за закупуването на чисто нов кемпер.

Милен Цветков

Бившата тв звезда не останал никак очарован от „изненадата“

Оказало се обаче, че изборът на кемпер и сключването на сделката, са най-лесната част. Милен Цветков се хванал за главата, когато дошъл ред да регистрира превозното средство. Първо като отишъл в КАТ никой не се впечатлил от статута му на известна личност и му се наложило да се реди с часове на опашките.

Когато пък му дошъл редът с изненада разбрал, че има шофьорски провинения, за които трябва да плати солени глоби. Наличните пари в портфейла му се оказали недостатъчни. Наложило му се да отскочи до банкомата, за да изтегли още, след което отново да се нареди чинно на дългата опашка.

През годините Милен Цветков натрупал солидни задължения към КАТ от глоби и актове. Колкото и да не му се искало, трябвало да ги плати, тъй като в противен случай нямало да може да регистрира кемпера си. За справка от КАТ посочват, че една от глобите му е на стойност 200 лева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар