Мария постави продуцентите на Биг Брадър в патова ситуация

Гласувайте за статията

И тя отказа участие в новия сезон

Фолк певицата Мария постави продуцентите на Биг Брадър в патова ситуация.

Запознати издават, че Мария е поредната звезда, която категорично е отказала поканата на Биг Брадър. Припомняме, че от известно време насам се носеше мълвата, че тя ще е един от съквартирантите в новия сезон на „Биг Брадър Ол Старс“.

Мария

И тя отказа участие в новия сезон

Малцина са обаче онези, които са се навили да участват в новия сезон. Повечето не се вързали на въдицата на продуцентите на Биг Брадър, още повече след като шоуто се изложи с участието на Кулагин и Ванко 1.

Пред ХотАрена Мария заявява:
„Искаше ми се да бъда част от „Ол Старс“, но имам много участия. Подготвям и ново видео, което ще бъде заснето отново извън страната. Готвя се и за моето представяне на големия концерт на „ТВ Планета“ в „Арена Армеец“.

Напоследък на пайнерката й се налага да жонглира между 2-3 участия седмично. Отделно от това дъщеря й Марая е в доста деликатна възраст. Тя е в пети клас и има доста домашни, а на Мария често й се налага да й се притичва на помощ.

Наред с останалите си ангажименти, Мария чертае и планове за действие по новото й видео. Да не пропускаме и работата й по големия концерт на 4 декември. Именно тази причина тя посочва за отказа си да участва в Биг Брадър и споделя, че няма как да бъде едновременно на няколко места, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар