Депутатът Йордан Цонев остави всички без думи (ФОТО)

0

Ексцентричният депутат се е снабдил с лъскаво возило

Знаковият депутат от редиците на ДПС Йордан Цонев, остави всички без думи.

Припомняме, че той е от политиците, които са категорични, че в България има свобода на медиите. Според икономическия гуру на Движението за права и свободи, това е така, защото никой не го е ограничил да казва каквото си иска и да ходи навсякъде по студиата.

Йордан Цонев
Ексцентричният депутат се е снабдил с лъскаво возило

За да успее да бъде навсякъде, където го канят, бившият седесар Йордан Цонев ползва луксозно возило – „Ауди“ от серията SQ7. Според търговци от автомобилния бранш, този автомобил струва около 250 бона. Да не пропускаме и факта, че колата е със специално оборудване, с по-мощен двигател и поръчков салон. Седалките и воланът са ергономични, а музикалните колони са маркови. Разбира се екстрите далеч не се изчерпват дотук.

Прави впечатление, че Йордан Цонев използва личен шофьор, за да не одраска луксозното високопроходимо возило в градската джунгла. Парламентаристът, който е известен с вкуса си към елегантното облекло, винаги е изтупан. Костюмите му са по последна мода и струват поне няколко хилядарки.

Другото, което го отличава, са марковите му очила с кръгли стъкла. Ярките цветове ризи, на които залага му придават ексцентричен вид. Чорапите му пък често се смъкват, тъй като по тялото му няма и грам мазнина, която да ги задържи, пише retro.bg.

Йордан Цонев

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.