Трудни времена застигнаха зетя на Иван Костов

Трудни времена застигнаха зетя на Иван Костов
3 (60%) 1 vote

Христов получи най-тежкото наказание за всеки родител

Едва ли зетят на Иван Костов е предполагал, че някога ще бъде застигнат от такива трудни дни.

Всъщност става дума за бившия зет на Иван Костов – Георги Христов, който бе щастливо женен за по-малката от двете му дъщери – Мина.

Иван Костов

Христов получи най-тежкото наказание за всеки родител

Запознати издават, че бившият зет на Иван Костов, е сменил амплоато си на крупен бизнесмен. Към днешна дата той се занимава с почистване на всякакъв вид обекти. Разбира се все още не е паднал толкова ниско, че сам да върти метлата и парцала, а е основал агенция за почистване.

От известно време насам се носи мълвата, че след като Георги Христов се развел с Мина, си е навлякъл гнева на Иван Костов. Запознати издават, че той направил всичко по силите си, за да го спъне в бизнеса.

При все, че бившият зет на експремиера не е коментирал темата до момента, то от отношенията с някогашната му съпруга става ясно, че помежду им има сериозно напрежение, твърдят запознати. Най-тежкото наказание, което Георги Христов е принуден да понася е това, че може да вижда двамата си синове само веднъж годишно.

От няколко месеца Мина и децата живеят официално във Финландия и се прибират само веднъж в годината в България. Именно това е моментът, от който Христов може да се възползва, за да се срещне с тях, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар