Неподозираната истина за Валери Симеонов

Гласувайте за статията

Вицепремиерът се грижи за майка инвалид

Със сигурност вицепремиерът Валери Симеонов успя да си навлече гнева на голяма част от обществото с поредното си скандално изказване, но малцина подозират каква е истината за него.

Запознати посочват, че от доста години Валери Симеонов се грижи сам за тежко болната си майка, която е инвалид.
Бургазлии твърдят, че той често може да бъде засечен да я разхожда с количката из Морската градина.

Валери Симеонов

Вицепремиерът се грижи за майка инвалид

На фона на всичко това, не е справедливо някакви си непознати да го обвиняват, че не е съпричастен към съдбата на хората с увреждания, твърдят съседите му. Те допълват, че това им се струва повече от нелогично, при положение, че има инвалид в дома си и много добре знае какво означава това.

Те посочват още, че всяка петък вечер Валери Симеонов винаги е при майка си. Именно в родния Бургас той прекарва уикенда в грижи за нея. Той използва и всеки свободен миг през седмицата, за да се върне у дома, защото постоянно мисли и се тревожи за нея, твърдят колегите му от НФСБ.

Що се отнася до атаката срещу Валери Симеонов заради думите му спрямо майките на деца с увреждания, той заяви, че думите му са извадени от контекста и не се отказва от изказването си.

Ето какво написа по този повод Валери Симеонов в профила си в социалната мрежа:
„А на всички превъзбудени по темата искам да кажа, че в семейството си имам човек с тежка инвалидност, за когото полагам грижи, но когото никога няма да изкарам на показ, за да постигна политическа цел (сваляне на правителството)!“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар