Нещо страшно се случва със Сашо Кадиев

Гласувайте за статията

Тв водещият бил разкъсван от адска болка

Водещият на предаването „Преди обед“ бе приет по спешност в болница.

Причина за спешния му прием станаха адските болки, които го измъчват в резултат на камъни в бъбреците. На зрителите на „Преди обед“ направи впечатление, че в последния работен ден на екран бе само колежката на Сашо Кадиев – Деси Стоянова.

Сашо Кадиев

Тв водещият бил разкъсван от адска болка

Синът на Катето Евро се включи за кратко от болничното си легло, за да внесе яснота по състоянието му. Оказва се, че Сашо Кадиев здраво е закъсал с бъбреците. Той е получил тежка криза и поради тази причина се е наложил спешният му прием.

Само преди броени дни той отново бил в болница. Тогава, след като медиците разбили камъка в десния му бъбрек с 3 300 удара, го пуснали да се прибере у дома. Там той е поверен на грижите на две всеотдайни медицински сестри – майка му и съпругата му.

При поредното му оплакване от силни болки медиците го хоспитализирали и му направили снимка, за да се разбере къде се намират разбитите частици от камъка, които причиняват сериозен дискомфорт на тв водещия.

В типичния си стил колоритният зевзек се е сприятелил с всички медицински сестри от отделението. Запознати посочват, че най-големи грижи за него полага сестра Ани.  Към днешна дата той отново е на екран, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар